Ook wij zijn aangesloten bij jijbepaalt!

Om de graaicultuur binnen de verzekeringsbranche een halt toe te roepen hebben ook wij ons aangesloten bij het concept van jijbepaalt!

Hier onder meer info;

 

BLIJF BAAS OVER EIGEN AUTO

Schade?! 
Schadeloosstelling betekent dat je auto teruggebracht wordt in de staat van vóór de schade. Het is voor verzekeraars onmogelijk om onafhankelijk en integer jouw belang als klant te behartigen! Veel verzekeraars zijn inkopers op prijs geworden. Bij schade ben je geen klant, maar een kostenpost.

Keuzevrijheid is een basisrecht. Bepaalt je verzekeraar waar je auto hersteld moet worden? Word je geconfronteerd met financiële sancties zoals een verhoogd eigen risico’s, extreme inhoudingen op uitkering schade, tot helemaal geen uitkering bij schade? Laat het ons weten via schade@jijbepaalt.nl

Wil jij zelf bepalen? Vraag je verzekeraar om een autoverzekering met vrije reparateurkeuze zonder sancties. Deze kost vaak maar een paar euro per maand meer en bespaart je een hoop ellende.

Jij betaalt dus jij bepaalt! Kies je na het lezen van alle informatie toch ervoor je verzekeraar te laten bepalen? Wij zijn overtuigd dat dit geen slimme keuze is. Maar het is dan in ieder geval een bewuste keuze. Jij bepaalt tenslotte!

Posted in: