• Het ontstaan van het bedrijf,

    Schadeherstelbedrijf Pruisscher is in de jaren zeventig opgericht door de vader van Robert Pruisscher (eigenaar van schadeherstelbedrijf R. Pruisscher). Hij is dan ook al in z’n vroege jeugd begonnen met het veelzijdige vak “autoschadehersteller”. Al op 15 jarige leeftijd behaalde Robert zijn eerste certificaten als autospuiter. Op zijn 25e heeft Robert alle benodigde certificaten en diploma’s om een eigen autoschadebedrijf te starten. Na het overlijden van zijn vader heeft Robert het stokje van hem overgenomen Schadeherstelbedrijf Pruisscher nieuw leven in geblazen.

    Sinds 1 juni 2004 is Robert met veel plezier gestart met zijn Onderneming. De keuze viel al snel op de zeer geschikte locatie (Kavelingen 51-d) te Valthermond welke mooi tussen Musselkanaal en Valthermond in zit. Een droom waar hij lang op gewacht had, want hier kan hij al zijn eigen ideeën in kwijt. Inmiddels is het bedrijf van Robert Pruisscher verhuisd naar 2e Exloërmond wegens ruimte gebrek want door de behoorlijk grote klantenkring die in de jaren is opgebouwd bestaande uit talloze particulieren en veel autobedrijven uit de regio Drenthe en Groningen was de locatie in Valthermond te klein geworden. Verder heeft Robert nog één grote passie: (motor)racen op het TT circuit te Assen.

    Robert houd zich op de werkvloer bezig met de reparaties en klanten. Zijn vrouw Annelies regelt de administratie / boekhouding en is het aanspreekpunt van Schadeherstelbedrijf R. Pruisscher.